بهترین حلال سالیسیلیک اسید

قبل از این که به موضوع اصلی مقاله؛ حلال سالیسیلیک اسید چیست بپردازیم، اطلاعات مختصری راجع به این ماده ارائه میدهیم تا مطلب را بهتر درک کنید. اسید سالیسیلیک یک ماده طبیعی است و از سنتز گیاهان، جانداران پروکاریوت و یوکاریوت تولید میشود و جزء اسیدهای آلی است. خواص دارویی این ماده بسیار زیاد است و بیشتر خواص و داروهای ساخته شده از آن مربوط به پوست و مو هستند. اسید سالیسیلیک از طرف سازمان بهداشت و داروی جهانی بعنوان سالمترین ماده دارویی معرفی شده هست. ماده معرفی شده حلال در آب، بنزن، اتانول و بسیاری دیگر از مادهها است که در ادامه بهطورکامل به توضیح آنها میپردازیم.
حلال سالیسیلیک اسید چیست؟
برای آن دسته از کاربرانی که هیچگونه آشنایی با این ماده ندارند معرفی کوتاه و مفیدی از آن ارائه میدهیم. سالیسیلیک اسید با فرمول و نام شیمیاییC7H6O3 ، یک ترکیب بتاهیدروکسی اسید طبیعی است. کسانی که توجه خاصی به پوست و مواد آرایشی خود دارند، بارها واژه هیدروکسی اسید را روی ضدآفتابها و کرمها دیدهاند. موادی که حاوی این ماده باشند یعنی در واقع دارای سالیسیلیک اسید در ساختار خود باشند، مانع پیری پوست، نابودی جوشها و آکنهها میشوند. دلیل استفاده از این ماده بی بو که به شکل جامد است در مواد آرایشی بهداشتی همین ویژگیها است.
انواع حلال های اسید سالیسیلیک
سالیسیلیک اسید در مواجه با حلالهای غیر قطبی راحتتر حل میشوند. چون این حلالها قدرت زیادی در حل کرد این ماده دارند. هگزان، تتراکلرید کربن، بنزن، سیکلو هگزان و تولوئن شناخته شده ترین حلالهای غیرقطبی هستند که به عنوان بهترین حلال سالیسیلیک اسید نیز مشهور هستند. این حلالها توانایی حل کردن انواع چربیها را در خود دارند. شیمی متریال هر نوع محصولات حلال شیمیایی و غیرشیمیایی موردنیاز شما را در فروشگاه خود دارد.
مواردی که در ادامه نام میبریم بهترین حلال سالیسیلیک اسید شناخته شده هستند.
- آب
- روغن تربانتین
- متانول
- اتر
- کلروفرم
- روغن زیتون
- کربن تتراکلرید
- پروپانول
- استون
- اتانول
انواع دسته حلالهای فوق سالیسیلیک اسید در شیمی متریال که سابقه سه دهه فعالیت در عرضه مواد اولیه شیمایی را دارد، قابل سفارش و تهیه هستند. حلالها در ترکیب با ماده، محلولی را ایجاد میکنند که خواص، کاربرد و مزایای مخصوص و جداگانهای دارند. بهترین حلال سالیسیلیک اسید بیشتر مجموعه حلالهای روغنی، لیپیدی و حلالهای غیرقطبی هستند.
خواص سالیسیلیک اسید
از سالیسیلیک اسید برای تهیه داروهای پوستی و تولید انواع ضدآفتابها استفاده میشود. موارد نامبرده زیر بخشی از کاربردهای این ماده هستند:
- درمان زگیل
- از بین بردن میخچه
- نابودی قارچهای پوستی
- درمان شوره موها
- رفع آکنه و جوشها
- کمک به درمان بیمارهای خاص پوستی همچون پسوریازیس
- رفع التهابات پوستی
سالیسیلیک اسید در ترکیب با حلالها، محلولی ایجاد میکند که برای درمان اختلالات پوستی فوق، بسیار کارآمد است. هر یک از حلالهایی که پیشتر معرفی کردیم به نوبه خود و بنا به خواص دارویی که ایجاد میکنند بهترین حلال سالیسیلیک اسید حال حاضر جهان هستند.
کاربردهای سالیسیلیک اسید
سالیسیلیک اسید با توجه به خواصی که دارد با غلظتهای مختلف در ساخت و تولید داروها برای بیماریهای گوناگونی همچون سرطان، دیابت، بیماریهای پوستی، مسکنها، بیحس کنندهها و بسیاری دیگر از داروها استفاده میشود و کاربرد درمانی بسیار وسیعی دارد. بیشترین کاربرد این ماده در ساخت ضدآفتابها و داروهای پوستی است؛ چون با کاهش تولید و تشکیل چربی طبیعی پوست از ازدیاد اکنها جلوگیری و سپس به مرور آنها را نابود میکند. کاربرد دیگر سالیسیلیک اسید لایه روبی پوست از سلولهای مرده است. این کار موجب سهولت تنفس پوست میشود و جوشهای سرسیاه و التهابات پوستی که معمولا عامل سرخی پوست است را از بین میبرد.
نتیجه گیری
سالیسیلیک اسید یک ماده طبیعی است که خواص دارویی فروانی دارد. نابودی آکنه، جوش، التهابات پوستی، زگیل و میخچه تنها بخشی از کاربردها و ویژگیهای این ماده هستند. حلالهای غیر قطبی نظیر هگزان، تتراکلرو پروپانول بهترین حلال سالیسیلیک اسید هستند. این ماده حلال در آب نیز است، اما روند حل شدن سالیسیلیک اسید در آب بسیار کندتر و سختتر از دیگر حلالها است. شیمی متریال هر نوع حلال شیمیایی و مواد شیمایی و طبیعی موردنیاز شما را قبول سفارش میکند و در سریعترین زمان ممکن به محل موردنظر شما ارسال میکند. فقط کافی است با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.